Anvendelse af 360° Lederskabsanalyse

360° Lederskabsanalysen anvendes både i forbindelse med individuelle lederudviklingsforløb og af virksomheder og organisationer som et system til løbende måling og udvikling af lederkompetencer.

Det gælder for alle vore analyser at spørgeskemaerne og analyserammen kun er en del af produktet. I 360° Lederskabsanalysen er analysens bagvedliggende modeller og procesaspektet særligt vigtigt for et godt resultat. Derfor vælger en del af vores kunder at uddanne interne konsulenter i at anvende både analysen og efterbehandlingsmetoden, således at de kan gennemføre et 360-graders forløb, der virkelig sætter spor i virksomheden.

En 360° Lederskabsanalyse indebærer vurderinger fra både lederen selv som fokusperson samt medarbejdere og chef. Denne proces er ganske omfattende og kan være vanskeligt at håndtere, hvis man ikke har en præcis metodik. Derfor har vores web-system indbygget en række processtyrings-værktøjer der hjælper organisationen og lederne med at holde overblik i processen. Nogle af vores kunder ønsker selv at varetage processen omkring gennemførelsen af et 360-graders forløb, derfor har vi optimeret vores online system til at gøre det så let som muligt for eksempelvis interne HR-afdelinger at varetage en komplet 360° proces. Det indebærer, at de har fuld indsigt i og indflydelse på processen fra indsamling af data, herunder opsætning af automatiske påmindelser og monitorering af besvarelsesprocent til rapport-generering og formidling ud i organisationen.

 
loading quote
 
 
 
© Metze Erhvervspsykologer A/S
Designed by Atomic Orange