Teknologien bag PULS ANALYSE®

Rygraden i PULS ANALYSE® er et avanceret web-baseret system, som er udviklet med henblik på at give brugerne en engageret, intuitiv og professionel brugeroplevelse. Samtidig er det designet til at gøre administration og projektstyring nemt for organisationen.

Analyseplatformen er baseret på et fleksibelt web-baseret letvægtssystem udviklet af Psycholate. Den underliggende teknologi er blevet testet i en række lande af store internationale testudbydere. Det betyder, at sikkerhed og stabilitet er i højsædet. Systemet giver en udstrakt fleksibilitet for de af vores kunder, som ønsker at administrere dele af processen internt i deres organisation, eftersom ingen tilkøb af software er nødvendig for at opnå disse muligheder.

Vores holdning er, at teknologien skal gøre det muligt at anvende vores analyser fleksibelt og sikkert, men også gøre det muligt at tilbyde mere end traditionelle spørgeskemaundersøgelse.

Derfor har vi designet systemet således, at det er muligt at generere resultat-rapporter “on the fly” uden at gå på kompromis med sikkerheden eller anonymitetshensyn.

Sammen med Psycholate har vi udviklet et system der kombinerer fleksibiliteten og computerkraften fra cloud computing med den højeste sikkerhed og stabilitet på vores egne servere. Det gør at vi kan skalere vores løsninger fra små projekter til store organisationer med flere tusinde samtidige brugere. For os er teknologien ikke i sig selv interessant, den er et middel, som gør os i stand til at anvende analyser på en ny og effektiv måde i organisationer. Design og brug af systemet har den enkelte brugers behov for øje. Som eksempel har alle deltagere i et PULS projekt mulighed for at downloade deres eget interaktive resultat-rapport, så snart de har besvaret spørgeskemaet. Det bevirker ikke alene at medarbejderne deltager mere aktivt i processen, men også at både medarbejdere og organisationen får et langt større udbytte af procesen.

 
loading quote
 
 
 
© Metze Erhvervspsykologer A/S
Designed by Atomic Orange